De 2-minutenregel voor permanente ontharing

Tijdens het intakegesprek is uitgelegd hoe u zichzelf optimaal op de verzorging kunt voorbereiden. Zo kan zijn het onder andere niet gewenst om wegens de treatment te epileren en/ofwel te waxen. Vanaf 6 tot 8 weken voor een treatment kan u dan ook beter nauwelijks toepassen meer over een zonnebank maken en belemmerd u dan ook langdurige blootstelling aan vanzelfsprekend zonlicht.

* Wegens al die behandelingen op deze site geldt het gevolgen en ervaringen per cliënt mogen verschillen.

Indien u dan ook overweegt om te starten met definitieve ontharing, kan zijn het laten opstellen met een persoonlijk behandelplan de allereerste stap. Advies op maat én een perfecte hardware zorgen ervoor dat het permanent ontharen efficiã«nt kan zijn. Voor Dorien.

Gedurende het consult legt de huidtherapeut uit hetgeen jouw kan verwachten aangaande de laserbehandeling. Afhankelijk van meerdere eigen kenmerken is gekeken welke techniek dit meeste geschikt is wegens jouw. De afwisseling een techniek kan afhangen aangaande haarkleur, huidtype en haartype (dikte, ingroei, etc).

In principe is ons verzorging betreffende ons wetenschappelijk bewezen laser, uitgevoerd door ons beleven dermatoloog of huidtherapeut het hoogst haalbare.

Een belangrijkste kernwaardes? Securiteit, doeltreffendheid en het behalen met voordeligste resultaten! Indien kers op een taart hoef jouw bij SENSITIF doch ons paar behandelingen te ondergaan tot het bestelde resultaat is behaald, zo ben jouw meteen een stuk voordeliger uit.

U dan ook schakelt immers een specialist in welke u binnen afzienbare tijd afhelpt betreffende een ongewenste hoofdharen die u dan ook weet jaren ons doorn in dit oog bestaan. Ernaast doet een laserbehandeling minder pijn vervolgens harsen en levert deze niet zo huidirritatie op. Volmaakt wegens een gevoelige huid!

Neen, het is cruciaal om tijdens een behandelperiode en 6 weken voor en na een 1e en laatste behandeling zonlicht zoveel mogelijk te vermijden. Als u dan ook toch in aanraking komt met UV-straling, fungeert u ons beschermingsfactor 50 te gebruiken. Het om pigmentverschuivingen betreffende een huid te voorkomen.

SENSITIF kan zijn aangesloten voor al die zorgverzekeraars in Holland. Ben jouw aanvullend verzekerd vervolgens geraken verschillende huidbehandelingen alsook meer info laserbehandelingen (bijv. in het gelaat) door je zorgverzekeraar vergoed. De hoogte betreffende de vergoeding hangt af betreffende een polis welke je hebt.

Het kan zijn in landen rond dit Middellandse Zeegebied heel normaal zeker spreek je in feite niet beslist van ‘overbeharing’. Wel mag dit cosmetisch gezien mits vervelend meemaken worden. Natuurlijk is deze haargroei te behandelen door middel van ontharingstechnieken.

Best voor: Benen, onderarmen en bikini gebied. Er bestaan speciale formules vanwege dit verwijderen betreffende gezichtshaar, doch werken soms verkeert op grof hoofdhaar.

Zodra je het door een schoonheidsspecialiste laat doen is dit alsnog geen pretje. Tevens kan zijn het behoorlijk duur. Je bent zo drie tientjes een sessie kwijt. En als ga jouw wegens een volgende behandeling? Juist, op het ogenblik dat je rughaar alweer lang in overvloed kan zijn. Het jouw ondertussen wederom 3 weken met (voelbare) beharing op je rug hebt rondgelopen is uiteraard gewoonweg irritant.

Ik zou dit scheren heel erg afraden met dames. Het is wellicht immers makkelijk en vlug, doch op den duur kun je er dikkere haartjes wegens in een plaats krijgen en mogen er stoppels opkomen. Indien jouw welke weleens hebt, kunnen ze niet meer straat. Daar zijn genoeg omgangsvormen teneinde haartjes in het gezicht straat te halen zodat jouw het scheermesje kan laten liggen.

Het is de dag zelf wel heel heel rood, dit kan zijn verder best pijnlijk doch het komt denk je daar dit beslist dikke haren zijn, of omdat het zoveel tegelijk kan zijn het daar uit is gehaald. Je heb dit daar immers vanwege over aangezien het is echt gewoon geen gezicht als ik het laat staan, vervolgens lijk je immers verstandelijk gehandicapt ofzo. Scheren doe je ook niet, in het bijzonder daar je het tevens geen leuk idee vind: mijn kin scheren met scheerschuim enzo. En waxen en harsen te veel gedoe. Dit zit wegens mijzelf uitstekend en blijft behoorlijk lang gemakkelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *